Maandelijkse Archieven: Augustus 2016

 1. De Sensa Emilia Lady racefiets

  De Sensa Emilia Lady racefiets

  Ben je op zoek naar verkoeling? Er is niets wat zo lekker verkoelt als een snelle fietstocht. De wind in je haren, de kilometers die je wegfiets en het belonende koude blikje drinken aan het eine.
  De Sensa Emilia Lady is, zoals de naam al doet vermoeden, een racefiets speciaal voor dames. Waarom er een speciale racefiets voor vrouwen gemaakt word lees je allemaal in deze blog!

  Lees meer »
 2. Fiets van de maand augustus - de Gazelle Heavy Duty

  Fiets van de maand augustus - de Gazelle Heavy Duty

  De Gazelle Heavy Duty NL is een robuuste transportfiets. Deze krachtpatser is speciaal gemaakt om lekker licht te fietsen maar toch tegen een stootje te kunnen. Lees je mee waarom deze fiets de fiets van de maand is?

  Lees meer »
 3. De perfecte papafiets

  De perfecte papafiets

  Een papafiets? Ja! Een papafiets. Anno 2016 zijn vaders even actief als mama’s in de opvoeding, is vaderverlof steeds normaler en is de papafiets helemaal ingeburgerd. Benieuwd welke papafiets het beste bij jou past? Lees dan nu verder!

  Lees meer »
 4. Het onderhouden van je fiets

  Het onderhouden van je fiets

  Nadat je de beslissing hebt gemaakt om een fiets te kopen is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je de fiets moet onderhouden. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat je fiets een hogere leeftijd kan bereiken en je minder snel op onvoorziene kosten zult lopen.

  Lees meer »
 5. De beste schoolfietsen van dit seizoen!

  De beste schoolfietsen van dit seizoen!

  In juni schreven we al over de beste schoolfiets voor jongens en meisjes. We gaan hier nog verder op in en vertellen je graag over de leukste schoolfietsen voor aankomend schooljaar! Een schoolgaand kind is al duur genoeg. Daarom probeert Fiets-Exclusief je tegemoet te komen door een scherpe prijs te bieden, gecombineerd met degelijke afmontage. Zo weet je zeker dat je schoolgaande kind jarenlang van zijn fiets kan genieten!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.