Maandelijkse Archieven: Juli 2017

 1. Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

  Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

  Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

  Urban Iki is een japans familiebedrijf wat zich sinds kort ook op de Nederlandse fietsenmarkt beweegt. Dat zorgt voor kinderzitjes met prachtige kleurnamen zoals Aotake Mint Blue, Bincho Black en Shinju White. Wat maakt deze kinderzitjes geschikt voor de Nederlandse markt? Lees snel mee!

  Lees meer »
 2. De transportfiets, maar dan elektrisch!

  De transportfiets, maar dan elektrisch!

  De elektrische transportfiets heeft een hip uiterlijk, ziet er stoer uit maar is ook nog eens heel functioneel. Welke elektrische transportfietsen zijn er eigenlijk? Lees nu mee!

  Lees meer »
 3. Le Tour de France, kies je racefiets!

  Le Tour de France, kies je racefiets!

  Ademloos kijken we elke etappe mee. We turen naar het adembenemend mooie franse landschap, beoordelen de sportieve prestaties van de wielrenners en zijn benieuwd: wie neemt de gele trui over van Fabio Aru? Geinspireerd door de Tour weet je het nu zeker: IK WIL OOK EEN RACEFIETS! De vraag van vandaag - waar begin je?

  Lees meer »
 4. Sneak Preview Gazelle Seizoen 2018

  Sneak Preview Gazelle Seizoen 2018

  De volgens fluiten, de zon straalt je tegemoet en toch loopt het fietsseizoen 2017 over twee maandjes weer ten einde. Maar wat komt er volgend jaar eigenlijk in de collectie? We hebben al vijf(!) modellen doorgekregen vanuit Gazelle die in het nieuwe seizoen te zien zijn! Lees je mee?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.