Maandelijkse Archieven: Maart 2018

 1. Op je paasbest! - de mooiste paasfietsroutes

  Op je paasbest! - de mooiste paasfietsroutes

  Of je nu de lentekriebels echt goed te pakken hebt of je je paasontbijt/brunch/lunch wilt verbranden – we hebben drie prachtige fietsroutes voor je uitgekozen om de aankomende lente mee tegemoet te fietsen. Heerlijk rondzwerven kun je dankzij deze routes van natuurmonumenten.nl - de reden waarom krijg je van ons!

  Lees meer »
 2. De beste fietsstoeltjes

  De beste fietsstoeltjes

  De veiligheid van je kind is belangrijk. En met een kinderstoeltje hoort veiligheid dus altijd voorop te staan. Daarom hebben we vandaag een blog voor je over fietsstoeltjes. Wat zijn de beste fietsstoeltjes?

  Lees meer »
 3. Waar op letten bij de aanschaf van een kinderfiets?

  Waar op letten bij de aanschaf van een kinderfiets?

  In de Nederlandse samenleving hoort fietsen bij de opvoeding. Je staande kunnen houden (of rijdende) in het Nederlandse straatverkeer is belangrijk. Fietsen is een fantastisch efficiente manier om van A naar B te komen in steden die gemaakt zijn in de tijd dat er minder rekening gehouden hoefde te worden (of zeg maar geen) met auto’s. Het is, met het bovenstaande in gedachte, dan ook erg belangrijk dat je een goede kinderfiets uitkiest waar met gemak op gereden kan worden. Maar hoe vind je zo'n fiets dan?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.