Maandelijkse Archieven: December 2017

 1. De elektrische schoolfiets

  De elektrische schoolfiets

  We hebben het er al een heel jaar over! E-Bikes zijn van het stoffige imago af en worden steeds vaker gebruikt door scholieren en jongeren om zich te verplaatsen. 
  Waar elektrische fietsen eerst werden gezien als het vervoersmiddel voor de 50 plusser is er nu echt een trend waarneembaar waarin we zien dat de leeftijd van de e-bike consument flink omlaag gaat!

  Lees meer »
 2. Baby it's cold outside - de warmste plekken om naar toe te fietsen

  Baby it's cold outside - de warmste plekken om naar toe te fietsen

  Brrr – het is de laatste dagen best fris buiten. Mist, sneeuw en nattigheid maken het soms aantrekkelijker om binnen te blijven. Maar – wij zouden geen door wind-en-weerfietsers zijn als we je niet blij zouden maken met de warmste plekjes om naar toe te fietsen. Met rode wangen en dampende adem kun je je na een leuke fietstocht neervlijen in de warmte van de leukste plekjes van Nederland. Lees je mee?

  Lees meer »
 3. Nieuw op de site: Cortina fietsen en E-bikes

  Nieuw op de site: Cortina fietsen en E-bikes

  Op onze blog proberen we je altijd als eerste op de hoogte te houden van leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden. En dit is echt vers van de pers! Bij Fiets-Exclusief kun je vanaf nu ook terecht voor je Cortina fiets – de eerste fietsen staan sinds vandaag online – meer volgt. Lees je mee waarom we hier voor gekozen hebben?

  Lees meer »
 4. De framemaat bepalen voor een kinderfiets

  De framemaat bepalen voor een kinderfiets

  Sinds een paar weken hebben wij bij aanbiedingsfiets ook kinderfietsen in het assortiment. We kregen in de laatste twee jaar al vaker de vraag of we deze alsjeblieft in het assortiment op wilden nemen – en op een gegeven moment konden we dat natuurlijk niet meer negeren. 
  Maar de belangrijkste vraag is misschien wel – hoe weet ik welke framemaat mijn kind nodig heeft?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.