Maandelijkse Archieven: Juni 2017

 1. Wat is een ART slot?

  Wat is een ART slot?

  We weten dat ART niet voor kunstzinnig staat. Maar waar staat het dan wel voor? Lees mee en je leert waarom een ART slot een zeer belangrijk onderdeel is van jouw fiets!

  Lees meer »
 2. Hoe bereken je de framemaat?

  Hoe bereken je de framemaat?

  In deze blog behandelen we welke framemaat het beste bij jou past en leggen we het verschil uit tussen een framemaat en de wielmaat. Lees je mee?

  Lees meer »
 3. Welke elektrische fiets past bij jou?

  Welke elektrische fiets past bij jou?

  We hebben de laatste paar weken al veel geschreven over de onderdelen van elektrische fietsen. Zo kun je gemakkelijk opzoeken welk type motor bij je past, welke accu je moet kiezen of wat de actieradius van een elektrische fiets is. Maar de hamvraag blijft natuurlijk; welke elektrische fiets past bij jou? Laten we dat samen eens onderzoeken in onze blog van vandaag!

  Lees meer »
 4. De Gazelle Vento – here to stay!

  De Gazelle Vento – here to stay!

  De Gazelle Vento kwam vorig jaar nieuw in het assortiment binnen en was vanaf meet af aan een populaire fiets. Dat komt onder andere door zijn sportieve verschijning! En als we iets geleerd hebben is het wel dat sportieve fietsen momenteel erg in trek zijn! 
  Maar – er is meer in het verschiet. Wat? Dat lees je natuurlijk als eerste bij ons!

  Lees meer »
 5. Samen op de fiets!

  Samen op de fiets!

  Ik kan me bijna niets leukers bedenken dan een klein kind wat verrukt om zich heen kijkt naar de wereld en al het spannends dat deze te bieden heeft. Het is bijna niet meer voor te stellen dat je zelf ooit met zo’n open blik de wereld tegemoet ging in het fietsstoeltje en bij mama voorop mocht. De vraag van vandaag is: vanaf welke leeftijd mag een kind in een kinderzitje mee op de fiets?

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.