Maandelijkse Archieven: Januari 2018

 1. Maak je (fiets)klaar voor het voorjaar!

  Maak je (fiets)klaar voor het voorjaar!

  ik weet het nu zeker - ik heb al lentekriebels! Zojuist stapte ik mijn kantoor uit, liep de trap af en werd verwelkomd door de zon. 
  Het is misschien nog een beetje koud buiten, maar het gevoel van de ontluikende lente is in mij aangewakkerd en daarmee ook de zin om een nieuwe fiets uit te zoeken!
  Welke fiets kies jij om het voorjaar mee tegemoet te fietsen? Bekijk onze lenteproof top 3!

  Lees meer »
 2. Veiligheid voorop

  Veiligheid voorop

  Fietsverlichting – dat is misschien wel het belangrijkste wat je op je fiets kunt hebben waardoor jij gezien kan worden door andere weggebruikers. Niet alleen om niet bekeurd te worden als je betrapt word door de politie. Wij helpen je om de juiste keuze te maken!

  Lees meer »
 3. Wat is het verschil tussen een trapkrachtsensor en een rotatiesensor?

  Wat is het verschil tussen een trapkrachtsensor en een rotatiesensor?

  Als je op zoek gaat naar een elektrische fiets word je vaak gebombardeerd met informatie. Enkele vragen die we al eerder behandeld hebben gaan over het type motor, wat een accu nu precies doet en hoe de actieradius bepaald word. Vandaag is het de beurt aan een van de meest gestelde vragen van het moment. Wat is het verschil tussen een trapkrachtsensor en een rotatiesensor?

  Lees meer »
 4. 5 tips bij het uitzoeken van een elektrische fiets

  5 tips bij het uitzoeken van een elektrische fiets

  Je hebt de stap gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe fiets. De keuze is gevallen op een fiets met ondersteuning. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet overweldigd word door de grote keuze aan fietsen? Wij hebben 5 tips die jou helpen met het uitzoeken van een elektrische fiets!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.