Maandelijkse Archieven: November 2016

 1. Haal alles uit je fietsaccu!

  Haal alles uit je fietsaccu!

  Het is uitgebreid besproken in het nieuws en aan bod geweest. De levensduur van de accu van je elektrische fiets. Maar wat is nu waar en hoe haal je alles uit je accu zodat je zeker weet dat je met veel plezier op pad gaat? 

  Lees meer »
 2. De lifestylefietsen van 2017

  De lifestylefietsen van 2017

  Vorige week schreven we al twee blogs over de elektrische fietsen van 2017. Nu zijn de lifestylefietsen van Gazelle en Cortina aan de beurt. Welke fietsen zijn er bijgekomen, wat is gebleven en wat zijn de veranderingen? Lees je mee?

  Lees meer »
 3. De elektrische Gazelle fietsen van 2017

  De elektrische Gazelle fietsen van 2017

  We hebben er al eerder gesproken over 2017 en nu kunnen we al onze voorspellingen definitief maken. Wij presenteren dan ook met trots de collectie elektrische fietsen van Gazelle van seizoen 2017

  Lees meer »
 4. 5 redenen om tóch op de fiets te stappen

  5 redenen om tóch op de fiets te stappen

  Je kunt vandaag toch best de auto naar werk pakken toch? Dan kun je best nog wel vijf minuutjes extra snoozen. Bekend verhaal? Wij geven je vijf redenen om de ochtendsnooze te trotseren en toch op de fiets te stappen!

  Lees meer »
 5. Fiets van de maand november - de Batavus Dinsdag

  Fiets van de maand november - de Batavus Dinsdag

  Batavus Dinsdag

  De Batavus Dinsdag verscheen voor het eerst in het assortiment van Batavus seizoen 2015. Maar ook in 2017 is de fiets weer van de partij met een sprankelnieuwe toevoeging in het assortiment. Lees jij mee waarom we deze fiets op alle dagen van de week kunt gebruiken, en niet alleen op dinsdag?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.