Maandelijkse Archieven: Maart 2017

 1. Razendpopulaire fietsen

  Razendpopulaire fietsen

  We hebben een goed overzicht van de meest populaire fietsen van dit moment voor je gemaakt. Deze fietsen zijn hot and happening. Lees je mee welke fietsen dit zijn?

  Lees meer »
 2. fiets van de maand Maart - de Batavus Dinsdag Exclusive

  fiets van de maand Maart - de Batavus Dinsdag Exclusive

  Deze fiets is zo exclusief dat er een langere wachttijd voor is dan gemiddeld. Maar – is deze fiets het wachten waard? Wij vinden van wel! Lees je mee waarom?

  Lees meer »
 3. Een elektrische fiets met walk assist!

  Een elektrische fiets met walk assist!

  Onderweg met je fiets kun je wel eens iets tegenkomen waardoor je even af moet stappen en met de fiets aan de hand verder moet lopen. Met een elektrische fiets is dit wel eens een uitdaging als je heuvelop moet lopen. Een elektrische fiets is namelijk iets zwaarder dan een “normale” fiets. Veel fietsen hebben daarom een ingebouwde loophulp. Hiermee geeft de motor je tijdens het lopen een klein beetje ondersteuning. We spreken hier over 4 tot 5 kilometer per uur waardoor je de elektrische fiets gemakkelijk aan de hand mee kunt nemen.

  Lees meer »
 4. welk type elektrische fiets past bij mij?

  welk type elektrische fiets past bij mij?

  Binnen de categorie elektrische fietsen heb je de keuze uit drie motortypes. Alledrie hebben ze zo hun specifieke voor- en nadelen. Hierdoor is het soms lastig en zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help je graag een handje door de verschillen tussen de drie motortypes uit te leggen.

  Lees meer »
 5. Help! Er zit een slag in m'n wiel (en andere fietsproblemen!)

  Help! Er zit een slag in m'n wiel (en andere fietsproblemen!)

  Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat veel fietsen opeens weer uit de schuur komen (lees ook eens onze blog: 5 redenen om toch op de fiets te stappen) of dat er een nieuwe fiets besteld word zodat je het seizoen goed kunt beginnen. Dit is ook het seizoen waar we veelvoorkomende problemen oplossen. En daarom helpen we jullie graag op weg. Want fietsen is toch veel leuker dan stilstaan!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.