Maandelijkse Archieven: September 2016

 1. De drie motortypes

  De drie motortypes

  Bij een elektrische fiets kun je kiezen uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor. Alledrie de motortypes hebben hun eigen unieke eigenschappen en zijn verkrijgbaar in Cortina en Gazelle fietsen. Lees je mee welke?

  Lees meer »
 2. De ideale schoolfiets voor...

  De ideale schoolfiets voor...

  Wij krijgen vaak de vraag wat nu de ideale schoolfiets voor jongens en meisjes is. Wij gaan op deze vraag in en zullen je uitleggen waarom deze schoolfietsen nu zo praktisch zijn!

  Lees meer »
 3. Fiets van de maand september – De nieuwe Gazelle Orange C8

  Fiets van de maand september – De nieuwe Gazelle Orange C8

  De Gazelle Orange C8 heeft een update gehad. Een stylistische verandering maar ook een functionele. De framebuis is dikker geworden en daardoor ook steviger. Maar; er zijn meer kenmerken waardoor deze fiets de fiets van de maand is geworden. Lees je mee?

  Lees meer »
 4. Nieuw seizoen - nieuwe fietsen!

  Nieuw seizoen - nieuwe fietsen!

  We hebben eerder al de sneak preview geschreven voor de fietsen van Gazelle waar we de vernieuwde Gazelle Esprit, De Gazelle Miss Grace LTD., de Gazelle Puur NL LTD., de Gazelle Vento en de Gazelle Chamonix S24 hebben besproken. Nu het nieuwe fietsseizoen zachtjes aan zijn intrede doet worden er ook meer nieuwe modellen bekend van Batavus en Gazelle. We kunnen deze natuurlijk niet aan jullie onthouden! Lezen jullie mee?

  Lees meer »
 5. Fietsdiefstal – hoe weer je je er tegen?

  Fietsdiefstal – hoe weer je je er tegen?

  Je hebt een mooie fiets en bent er erg tevreden over. Maar tot je grote schrik blijkt hij opeens verdwenen. Je kijkt nog om je heen of hij toevallig verplaatst is maar moet dan toch concluderen dat het jou is overkomen. Je fiets is gestolen. Hoe voorkom je dat het in de toekomst nog een keer gebeurd?

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.