Maandelijkse Archieven: Februari 2017

 1. Fiets het voorjaar in! De top 5 lentefietsen

  Fiets het voorjaar in! De top 5 lentefietsen

  De eerste voorjaarsstorm hebben we gister al achter de rug gehad en as we speak (of type) kijk ik naar buiten naar een prachtige blauwe lucht met zon. En terwijl ik in mijn hoofd al plannen maak voor de lente is het ook niet onaardig om over de ideale voorjaarsfiets te dagdromen. Lees je mee met welke fietsen je heerlijk kunt genieten van de lentezon?

  Lees meer »
 2. De actieradius van je fietsaccu

  De actieradius van je fietsaccu

  De actieradius van je fietsaccu is het aantal kilometers dat je kunt rijden met een volle accu zonder hem tussentijds op te laden. De actieradius van de fietsaccu bepaalt dus hoever jij met ondersteuning kunt fietsen op een fietstocht. Veel fabrikanten geven een uitgebreide accukeuze bij de aanschaf van je fiets. Daarom tackelen we vandaag de volgende vragen: Hoe ver kan ik fietsen met een volle fietsaccu en hoe haal ik het meeste uit mijn elektrische fiets?

  Lees meer »
 3. Sneak preview - 125 jaar Gazelle!

  Sneak preview - 125 jaar Gazelle!

  Gazelle zal in 2017 zijn 125 jarig bestaan vieren en dat is natuurlijk een feestelijke gebeurtenis. Maar wat misschien nog wel feestelijker is, is dat het jubileum gepaard gaat met een aantal prachtige uitgaves van populaire fietsen. Benieuwd welke modellen we gaan zien bij het Gazelle 125 jarig jubileum?

  Lees meer »
 4. Aanbiedingsfiets 2.0

  Aanbiedingsfiets 2.0

  Misschien is het jullie niet ontgaan, maar de website van aanbiedingsfiets.nl heeft recent een aantal veranderingen ondergaan. De website is nu nóg sneller, gebruiksvriendelijker én eenvoudiger in gebruik geworden. Ben je nieuwsgierig naar wat er nieuw is? lees dan mee!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.