Fiets het voorjaar in! De top 5 lentefietsen

De eerste voorjaarsstorm hebben we gister al achter de rug gehad en as we speak (of type) kijk ik naar buiten naar een prachtige blauwe lucht met zon. En terwijl ik in mijn hoofd al plannen maak voor de lente is het ook niet onaardig om over de ideale voorjaarsfiets te dagdromen. Lees je mee met welke fietsen je heerlijk kunt genieten van de lentezon?

5. De Batavus Genova E-Go

De Batavus Genova E-Go is prettig geprijsd en dat is natuurlijk al een pluspunt op zich. Deze fiets ziet er heel stijlvol uit en geeft je precies de boost om tijdens de lentedagen lekker te fietsen. Het weer is in maart en april meestal nog wel wisselvallig dus een beetje ondersteuning kan nooit kwaad. Het mooie matzwarte uiterlijk met de bruine details geven deze fiets een sjieke uitstraling.

4. De Gazelle Orange C8

Een nieuw voorjaar vraagt altijd om verandering. Meestal is dit ook de tijd dat ons huis nieuwe accessoires krijgt, er een nieuw kleurtje in het haar word gedaan en de kledingkast weer volgeshopt word vol nieuwe kleding. 
In de stylingafdeling van de Gazelle Orange C8 heeft ook een frisse wind gewaaid. Deze fiets heeft een prachtig frisse update gehad waardoor hij heel strak en modern oogt. 
Precies genoeg versnellingen om urenlang mee door de weilanden te fietsen.

3. De Sensa Cross Travel Deore

Deze sportieve fiets is heerlijk om alle winterse gedachtes uit je hoofd te jagen en met je snoet in de wind het voorjaar mee te verwelkomen. De Sensa Cross Travel Deore 2017 is de ideale fiets voor lange fietstochten. Moeiteloos trap je de kilometers weg dankzij de kwalitatief zeer goede Deore versnellingen. Maar weet je wat eigenlijk het allermooiste is? Elke keer weer moet je even glimlachen als je de fiets ziet. Want de wetenschap dat deze prachtige fiets je zoveel plezier bezorgd – daar word je blij van!

2. De Gazelle Cityzen C8

Deze lichtgewicht fiets (14,3 kilogram!) is een lifestyle fiets. Een fiets die ideaal in jouw leven past. De combinatie van het sportieve design van de Gazelle Cityzen C8 en de onderhoudsarme beltdrive fietst heerlijk licht en is heel modern. Omdat er geen ketting op zit maar een beltdrive (aandrijfriem) heb je vrijwel geen slijtage aan de ketting, fiets je altijd heel soepel en weet je elke afstand te overbruggen. Nieuw jaar, nieuw design!

1. De Batavus CNCTD

Ik heb deze fiets uitgekozen als nr. 1 vanwege zijn beste feature – de voordrager. Wat is er nu fijner in de lente dan naar het tuincentrum fietsen en met een mand gevuld met bloemen terugkeren? Ja ehm, niets. Tenzij je onderweg ook nog lammetjes tegenkomt met de Batavus CNCTD transportfiets. Completer dan dat kan het plaatje niet worden. Jij verschijnt met deze fiets goed voorbereid op de paasbrunch. Mand met viooltjes voorop en je bent overal welkom.

Wat is jouw ideale lentefiets of lente fietstocht?