Maandelijkse Archieven: September 2017

 1. De Gazelle Miss Grace

  De Gazelle Miss Grace

  Wij hebben ze gezien en ook al in huis. De Gazelle Miss Grace. De Miss Grace is al jarenlang ongekend populair. Benieuwd waarom? Lees deze blog om de voor- en de nadelen van deze lifestylefiets te ontdekken!

  Lees meer »
 2. Een kettingloze fiets? Fietsen met een beltdrive

   Een kettingloze fiets? Fietsen met een beltdrive

  Dit seizoen is het eerste seizoen waar we een beltdrive (tandriem/aandrijfriem) voor het eerst voor zien komen bij de stadsfietsen van Gazelle en Cortina en Sensa. Gazelle heeft de beltdrive gemonteerd op de Gazelle Cityzen C8, Chamonix S8 en Cortina op onder andere de Cortina Mozzo en Cortina Blau. Maar; wat is zo’n aandrijfriem nou precies?

  Lees meer »
 3. fietsen verlaagd de kans op stress!

  fietsen verlaagd de kans op stress!

  Wij Nederlanders weten het natuurlijk al – fietsen verminderd stress. Uit een internationaal onderzoek bleek dat dit niet alleen een gevoel is – maar zelfs meetbare resultaten te behalen vallen door op de fiets te stappen!


  Lees meer »
 4. Fietsen met een elektrische fiets met voorwielmotor

  Fietsen met een elektrische fiets met voorwielmotor

  Een elektrische fiets met voorwielmotor blijft onveranderd geliefd. En dat is niet zonder reden! In de onderstaande blog lees je van alles over de voordelen van een elektrische fiets met voorwielmotor. Lees je mee waarom?

  Lees meer »
 5. Fietsen in de nazomer - de 5 mooiste fietsroutes

  Fietsen in de nazomer - de 5 mooiste fietsroutes

  We willen er allemaal nog niet aan. Toch verandert het jaargetijde zachtjesaan. De scholen zijn weer begonnen en we hebben de eerste regenbuien alweer zien vallen. Toch is dit ook een jaargetijde waarin er veel te genieten valt in ons fietslandje. En als de zon dan schijnt is de wereld even op zijn mooist!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.