Aanbiedingsfiets 2.0

Misschien is het jullie niet ontgaan, maar de website van aanbiedingsfiets.nl heeft recent een aantal veranderingen ondergaan. De website is nu nóg sneller, gebruiksvriendelijker én eenvoudiger in gebruik geworden. Ben je nieuwsgierig naar wat er nieuw is? lees dan mee!

Het uitzoeken van je fiets

Allereerst begin je door het menu bovenin uit te klappen. Hier zie je alle belangrijke keuzes al voor je geselecteerd zoals type fiets en merk. Maar ook bijvoorbeeld een selectie van fietsen die binnen jouw budget passen. Wil je een Gazelle elektrische fiets of een Cortina E-Bike? Als je op het kopje van je keuze klikt kun je precies zien welke fietsen daar binnen vallen.

Heb je een selectie gemaakt? Als je bij het overzicht van de fietsen kijkt kun je aan de linkerkant aanvinken welke eigenschappen voor jou het meest belangrijk zijn. Zo kun je kiezen op het aantal versnellingen, versnellingssysteem en maat maar bijvoorbeeld ook op het motortype. Hierdoor kun je heel snel oriënteren op de voor jou belangrijke kenmerken en weet je zeker dat je niet urenlang hoeft te zoeken naar een fiets die aan jouw voorwaarden voldoet.

Maar dat is niet de enige verandering - ook als je een fiets aangeklikt hebt kun je nu snel en makkelijk zien wat voor jou belangrijk is. Je kunt nu dus in één oogopslag zien wat voor kenmerken de door jou geselecteerde fiets bezit. Dit staat in een duidelijk overzicht met een uitleg wat de kenmerken precies inhouden. Ook staan andere belangrijke kenmerken vermeld zoals het gewicht van de fiets, de gebruikte afmontage en wat uit het oog springende details zijn. Ook kun je reviews lezen van klanten die dezelfde fiets hebben aangeschaft.

Als je jouw keuze gemaakt hebt is het eenvoudig om te zien of de fiets die je op het oog hebt snel leverbaar is of dat je ons kunt benaderen voor de exacte levertijd. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Klik op de dames- of herenvariant, kleur en maat en onder je selectie komt te staan of er nog 1 op voorraad is, meerdere op voorraad zijn of dat het raadzaam is om even te bellen (of – zie het volgende kopje – te chatten). Dan kunnen wij direct bij de leverancier navragen wanneer de fiets bij ons geleverd zal worden!

Vragen? Gebruik de chat!

Ondanks dat het nog makkelijker is geworden om uit te zoeken welke fiets het beste bij je past kan het soms voorkomen dat je alsnog vragen hebt. Naast bellen en e-mailen is het nu ook mogelijk om met ons te chatten. Rechts onderin zie je een zwart blokje verschijnen als er iemand beschikbaar is. Als je daar op klikt opent het chatscherm en kun je je vraag stellen. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Hierdoor is je vraag nog sneller beantwoord dan dat je al van ons gewend bent. Is de chat even niet beschikbaar? Dan is de kans groot dat een van onze servicemedewerkers een klant telefonisch te woord staat.

Ben jij blij met de verbeteringen of heb je suggesties? Laat het ons weten!