Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

Urban Iki is een japans familiebedrijf wat zich sinds kort ook op de Nederlandse fietsenmarkt beweegt. Dat zorgt voor kinderzitjes met prachtige kleurnamen zoals Aotake Mint Blue, Bincho Black en Shinju White. Wat maakt deze kinderzitjes geschikt voor de Nederlandse markt? Lees snel mee!

Veilig op pad met Urban Iki kinderstoeltjes

Met een kinderzitje kun jij je kind(eren) veilig van A naar B vervoeren. Nu is dit natuurlijk het allerbelangrijkst aan zo’n zitje. Daarom zijn de kinderzitjes van Urban Iki, zowel voor- als achter, TÜV getest en goedgekeurd met NEN-EN 14344. Het zitje is voorzien van veiligheidsriempjes waardoor je je kindje veilig vast kunt zetten in het stoeltje. Deze riempjes zijn zacht in gebruik. Het zachte materiaal van het stoeltje zorgt dat je kleine naast veilig ook comfortabel mee kan rijden.
Wat ik een erg fijn idee vind is dat je de bevestigingsonderdelen ook nog een keer los kan kopen. Zo kun je het stoeltje ook gemakkelijk monteren op de fiets van opa- of oma of wellicht de gastouder!

Eersterangs uitzicht met Urban Iki

Samen op pad is natuurlijk het allermooist wat je kunt doen. Lekker samen de wereld ontdekken en genieten van de verwondering van je kleintje. Dingen die voor jou al heel gewoon zijn, zijn voor jouw kind nog heel bijzonder! Voorop- of achterop je fiets – het zit lekker beschut en veilig dicht bij mama of papa! Een ritje naar de kinderboerderij of de gastouder is al een heel avontuur. En dat avontuur moet natuurlijk wel in stijl gebeuren! Met zo’n zacht Urban Iki kinderzitje is dat dan ook mogelijk! Dat het stoeltje er ook nog eens leuk uitziet is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Japans familiemerk

Urban Iki is een Japans familiemerk maar heeft Nederlandse ontwerpers binnengebracht om het merk nog meer toe te spitsen op de Nederlandse markt. Dat is ook niet zo gek als je er over nadenkt. Nederland heeft een redelijk unieke positie in de wereld wat betreft fietsen en het fietsen zelf. Onze infrastructuur is natuurlijk compleet toegespitst op fietsen. Hier passen dan ook Nederlandse designers bij die precies weten wat er nodig is voor de vaders en moeders die hun kind veilig en hip willen vervoeren.

Wat ook een fijn detail is, is dat alle bevestigingsmaterialen meegeleverd zijn en dat montage heel simpel is! Ook geen onbelangrijk detail is dat de kinderzitjes vriendelijk geprijsd zijn. Het ouderschap is al duur genoeg! Zo hou jij geld over om de leuke dingen met je kind te doen. Dan gaan jullie er vast samen op de fiets naartoe ;)