Alles over fietsroutes

Fietsroutes

Het mooiste van de Regio Alphen aan den Rijn

Als je ooit een fiets gekocht hebt en opgehaald hebt bij Fiets-Exclusief is de kans heel groot dat je dat in ons filiaal in Alphen aan den Rijn gedaan hebt. En wat is er nu leuker dan na de aanschaf van je prachtige nieuwe fiets een rondje te rijden door onze mooie regio. Wij geven je de tips voor de mooiste plekjes in ons deel van het Groene Hart!

Lees verder

Ontdek Leiden op de elektrische fiets

Leiden heeft een lange geschiedenis en dat zie je overal in de stad terug! Deze stad van singels, poorten, grachten en parken biedt urenlang plezier. Het is dan ook heerlijk om deze stad op de e-bike te ontdekken! Dus laad je fietsaccu op, trek comfortabele kleding aan en stap op!

Lees verder

De mooiste routes door het Groene Hart

Ondanks dat we door heel Europa fietsen leveren zijn wij toch wel verknocht aan het Groene Hart. Dat is de regio waarin wij gevestigd zitten en waar wij gaan fietsen op het moment dat we een vrije dag hebben. We hebben heel het Groene Hart doorkruist en hebben de mooiste plekjes voor je geselecteerd. Lees je mee over waar je het beste kunt fietsen in het groene hart?

Lees verder

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.