Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix kopen bij een Gazelle specialist?

De Gazelle Chamonix fietsen zijn gemaakt met sportiviteit en snelheid in gedachten. Deze sportieve fietsen zijn gemaakt om je op lange toertochten goed bij te staan maar ook op korte tochten in de stad snel en wendbaar te zijn. Met de iconische framebuis bij zowel de damesmodellen als de herenmodellen is deze fiets gemakkelijk te herkennen in het straatbeeld. De Chamonix Gazelle staat dusdanig goed bekend om zijn kwaliteit dat deze fiets al jarenlang in het vaste assortiment van Gazelle te vinden is.

Gazelle Chamonix

Gazelle Chamonix; Sportieve alleskunner!

Er is een grote keuze aan Gazelle fietsen. Het voordeel van deze serie is dat ze uitgebracht zijn in een stads-, toervariant en als elektrisch model. Hierdoor heb je de Gazelle Chamonix de ideale metgezel voor zowel korte – als langere fietstochten.

Hierdoor weet je dat, mocht je op zoek zijn naar een snelle wendbare fiets, deze fiets zeer zeker bij jou past! Of je nu kiest voor een onderhoudsarme variant met gesloten kettingkast of de comfortabele versie met derailleur - deze Chamonix Gazelle brengt je waar je zijn moet.

De Gazelle Chamonix Comfort Serie

De Gazelle Chamonix C8 is uitgevoerd met gesloten kettingkast en is de ideale uitvoering voor de dagelijkse rit naar werk of het station. Onderhoudsarm door de naafversnelling en rollerbrake remmen. Verlichting gaat simpel via de naafdynamo en batterijen in het achterlicht. Daarmee is dit model perfect uitgerust om dagelijks te gebruiken.

De Gazelle Chamonix Tour serie

De Gazelle Chamonix Tour-serie; Deze fietsen zijn zeer sportief afgemonteerd en rijden als een zonnetje! Ook hier treffen we een derailleurversnelling aan. Met voldoende keuze aan versnellingen en op het topmodel zelfs hydraulische remmen voor een extra comfort.

Ben je op zoek naar een Gazelle fiets met voldoende comfort en sportieve houding, bekijk dan de modellen hieronder;

Gazelle Chamonix in detail

Gazelle Chamonix damesfiets

Gazelle Chamonix elektrische fiets

De Gazelle Chamonix elektrisch mag natuurlijk niet ontbreken! Deze Gazelle E Bikes zijn allemaal uitgerust met de uiterst krachtige Shimano Steps E6100 middenmotor en fietsaccu's met 500Wh of zelfs 630Wh.

De Gazelle Chamonix E bike is leverbaar in een uitvoering met riemaandrijving, derailleur aandrijving of als sportieve elektrische stadsfiets met gesloten kettingkast.

Gazelle Chamonix als damesfiets en herenfiets

Zoals eerder benoemd is de Gazelle Chamonix leverbaar als damesfiets en als herenfiets. De damesfiets herken je aan de sportieve instap en de herenfiets aan de dwarsstang in het midden van het frame.
De lage instap kent een aantal fijne voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien wel het gemakkelijk op- en afstappen. Dit maakt dat mannen tegenwoordig steeds vaker kiezen voor een damesfiets. Daarentegen heeft de herenfiets als voordeel dat de dwarsstang voor meer stevigheid zorgt en een stoerdere uitstraling geeft.  Een ander belangrijk punt is dat de Gazelle Chamonix herenfiets te koop is in grote framematen.

Een proefrit maken?

Wil je een keertje proefrijden op een Gazelle Chamonix of een Gazelle Chamonix Elektrische fiets? Dat is mogelijk in het Experience center te Alphen aan den Rijn. Kom langs en ervaar deze topfiets zelf!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.