Gazelle stadsfiets

Producten 1-24 van 25

Pagina

Producten 1-24 van 25

Pagina

Gazelle stadsfiets kopen?

Een stadsfiets van Gazelle is gemaakt om je energie te geven en om te genieten van de buitenlucht!  Het Nederlandse Gazelle maakt al bijna eeuwenlang stadsfietsen met dit doel in gedachten. Het is dan ook niet gek dat een Gazelle stadsfiets op menig verlanglijstje staat.

Het karakter van een echte Gazelle stadsfiets

De Gazelle stadsfiets is er in diverse prijsklasses en diverse toepassingsmogelijkheden, maar bovenal zijn de Gazelle stadsfietsen gebruiksvriendelijk, voorzien van een laag onverwoestbare lak en zijn zeer uitvoerig getest. Kortom; fietsen met een zeer duurzaam karakter. Daarnaast is de stadsfiets makkelijk te personaliseren. Er zijn meerdere kleuren van de Gazelle Stadsfiets en er is ook een ruim assortiment aan mooie accessoires. Welke Gazelle stadsfiets je ook kiest, het is een stadsfiets met karakter die bij jou past. 

Heerlijk fietsen op de Stadsfiets van Gazelle

Gazelle heeft een lange traditie met het maken van stadsfietsen. Vele fietsers hebben op een Gazelle stadsfiets leren fietsen of hebben wel een Gazelle stadsfiets overgenomen van familieof vrienden. Met een Gazelle stadsfiets kun je met plezier op pad, en uren fietsplezier beleven. Gazelle heeft een lange traditie van kwalitatief hoogwaardige fietsen waar ze tijdloze collecties maken. Fietsen die jarenlang in het assortiment zitten zonder ouderwets te worden. Want waarom zou je een winnend team veranderen?

Gazelle stadsfietsen voor iedereen

Er is altijd wel een Gazelle stadsfiets te vinden die precies past wat jij nodig hebt! De collectie van Gazelle kent verschillende soorten fietsen. Binnen het fietstype stadsfiets vallen een heleboel modellen. Natuurlijk zijn deze fietsen voor veel meer geschikt dan alleen rijden in de stad. De modellen in deze categorie kenmerken zich veelal door het gebruiksgemak. De fietsen in de categorie stadsfiets zijn gemakkelijk in onderhoud en daarom voor dagelijks gebruik. Zo kunt u de stadsfiets gebruiken voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook om in de vrije tijd een lekkere fietstocht mee te maken. Stadsfietsen zijn dus eigenlijk voor elke rit goed. Ben jij op zoek naar een stadsfiets voor dames of voor heren? Ook deze bestaan, voor iedereen bestaat wel de perfecte stadsfiets!

Een aantal bekende series van de Gazelle stadsfietsen zijn:

gazelle stadsfiets

Een andere stadsfiets?

Naast de Gazelle stadsfiets hebben wij ook stadsfietsen van de andere bekende merken, zoals Sensa en Cortina.
De elektrische (stads)fietsen van Gazelle bekijk je hier.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.