Gazelle Orange

Gazelle Orange

Gazelle Orange fietsen en E-bikes

De Gazelle Orange is sinds dat het model op de markt kwam de meeste verkochte Gazelle stadsfiets. En niet zonder een aantal zeer goede redenen! Deze zeer complete en comfortabele stadsfiets is leverbaar in diverse varianten. Deze fiets valt gelijk op (althans, de damesvariant) door het aluminium frame met de lage en wijde instap.
De zit op de fiets is comfortabel te noemen, maar dankzij de verstelbare stuurpen kan je zonder gereedschap je stuur eenvoudig in een sportievere houding zetten tijdens je recreatieve fietstocht.

Gazelle Orange stadsfiets, voor dagelijks gebruik

De bekendste Orange fietsen zijn wel die uit de stadsfietsen collectie van Gazelle. Deze fietsen zijn allemaal voorzien van een gesloten kettingkast, gesloten versnellingssysteem en rollerbrake remmen. Mede hierdoor is deze fiets onderhoudsarm en gemakkelijk te gebruiken voor de dagelijkse rit of woon-werkverkeer. De fraaie Gazelle Orange C7+ en de Gazelle Orange C8 zijn voorzien van een verende voorvork en zadelpen waardoor je ook qua comfort niets tekort komt.

Gazelle Orange
Het frame van de Gazelle orange

 

Gazelle Orange elektrische fiets, duwtje in de rug

De Orange familie is ook leverbaar met elektrische trapondersteuning (Gazelle Orange e-bike). De Gazelle Orange elektrische fietsen zijn leverbaar in verschillende modellen en uitvoeringen.
De Gazelle Orange is voorzien van een sterke Bosch middenmotor. Krachtige ondersteuning en toch het gemak van een elektrische fiets met een lage instap.

Gazelle Orange elektrische fiets
Gazelle Orange Bosch middenmotor

Accessoires voor de Gazelle Orange

Dankzij de universele afmontage is de Gazelle Orange zeer geschikt om te personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handige en stevige fietstassen voor de dagelijkse boodschappen of om je laptop veilig in mee te nemen.
Om ervoor te zorgen dat deze prachtige Orange fiets ook van u blijft is de fiets voorzien van een sterk en ART goedgekeurd slot. Fiets-Exclusief.nl raadt wel aan om uw fiets altijd vast te zetten door middel van een extra insteekketting. Zo blijft u fietsendieven een stap voor en tillen ze uw fiets niet zomaar op.

Is de Gazelle Orange toch niet helemaal wat u zoekt?

Is de Gazelle Orange niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben wij ook andere bekende series van Gazelle in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de Gazelle Chamonix, Gazelle Ultimate of Gazelle Esprit. Voor elke fietser hebben wij de ideale fiets. Uiteraard kan je altijd langskomen voor advies en een proefrit in het Experience center in Alphen aan den Rijn, of de fietsenwinkel in Leiden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.