Gazelle van Stael

Gazelle van Stael

De Gazelle van Stael heeft een speciaal plekje veroverd in ons hart. Het retro design is niet alleen mooi om te zien maar ook ontzettend leuk in gebruik! Het ontwerp van deze Gazelle fiets grijpt terug op de grote klassieker van vervlogen tijden: De Gazelle Tour de France! Deze lifestylefiets en stadsfiets van Gazelle is uitzonderlijk leuk in gebruik. Wendbaar, stijlvol uitgevoerd en voorzien van leuk gekleurde accenten.

Van Stael Gazelle; een designfiets van staal

De Gazelle van Stael is, zoals de naam al zegt, gemaakt van staal. Ondanks deze ijzersterke constructie is hij erg licht in gebruik! Met nog geen 13 kilo is deze fiets zeer wendbaar en leuk om op te fietsen! De van Stael wordt geleverd met 7 versnellingen waardoor je deze fiets altijd en overal kunt gebruiken. Deze fiets is zeer populair en we verwachten de Gazelle van Stael komend seizoen ook zeker in de collectie!

Gazelle van Stael herenfiets
Gazelle van Stael in detail

De Gazelle van Stael, uniek en klassiek

Deze fiets is verkrijgbaar in de Gazelle van Stael met zeven versnellingen. Voorzien van het Shimano Nexus versnellingssysteem, cantilever remmen achter en voor. Deze trendy Gazelle fiets is voorzien van handvaten en een zadel van het stijlvolle merk Brooks. De fiets is verkrijgbaar in een fraaie zilveren kleur met frisse groene details in zowel dames- als herenmodel. Op het YouTube kanaal van De Fietsersbond is een interessante en leuke review te bekijken.

Accessoires voor de Gazelle van Stael

Omdat de Gazelle van Stael niet standaard is uitgevoerd met slot en verlichtingsset zijn deze optioneel bij te bestellen zodat u veilig kunt fietsen en uw fiets kunt parkeren.
Ook is het mogelijk om een handige, slanke voordrager op uw nieuwe fiets te laten plaatsen. Hier kunt u uw tas op kwijt of het stokbrood van de markt.

Gazelle van Stael damesfiets
Voordrager Gazelle van Stael
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.