Alles over elektrische fietsen

Elektrische fiets

5 tips bij het uitzoeken van een elektrische fiets

Je hebt de stap gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe fiets. De keuze is gevallen op een fiets met ondersteuning. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet overweldigd word door de grote keuze aan fietsen? Wij hebben 5 tips die jou helpen met het uitzoeken van een elektrische fiets!

Lees verder

Proefrit maken met een e-bike?

De keuze voor een e-bike begint bij het doorhakken van de knoop – stappen we over op een elektrische fiets? Dat is voor velen het spreekwoordelijke topje van de ijsberg. Daarna komt vaak een berg van informatie op je af. Maar dat kunnen wij makkelijker voor je maken. Hoe? Dat lees je in onze blog!

Lees verder

Kiezen voor een e-bike of scooter?

De scooter maakt steeds meer plaats voor een elektrische fiets. Dat is niet alleen merkbaar in onze fietsenwinkels maar het is ook een trend die zichtbaar is bij de pizzakoerier (of de sushi). En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek als je de voor-en nadelen op een rijtje zet.

Lees verder

Wat is de regelgeving voor elektrische fietsen?

Met de hoge populariteit van de elektrische fiets in Nederland is het nodig om de regelgeving goed te overdenken. Is er ruimte op de weg voor de snelheidsverschillen tussen een fiets zonder- en een fiets met ondersteuning? In dit blog lees je alles over de regelgeving voor elektrische fietsen,

Lees verder

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.