Een proefrit maken met een e-bike?

Wij van Fiets-Exclusief snappen als geen ander dat de keuze voor een e-bike begint bij het doorhakken van de knoop – stappen we over op een elektrische fiets? Dat is voor velen het spreekwoordelijke topje van de ijsberg. Daarna komt vaak een berg van informatie op je af. Maar dat kunnen wij makkelijker voor je maken. Hoe? Dat lees je vandaag in onze blog!

We hebben al heel wat blogs geweid aan elektrische fietsen. Veel van deze blogs gingen over de technische kant van het aankoopverhaal. Nu hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan het kopen van de elektrische fiets – het Experience Center!

5 merken op één plek, makkelijk vergelijken

Het Experience Center is ingericht met alle fietsen uit de nieuwste collecties van Gazelle, Cortina en vanDijck. Ook het sportieve Sensa en het high-end merk Ebike Das Original hebben een plek op deze unieke locatie waar de fietsen gezien én uitgetest kunnen worden.

Het mooie aan een experience center is dat je op je gemak kunt kijken naar de fiets en een proefritje kunt rijden op de e-bike waar je al zoveel over gelezen hebt. Want de specificaties van de fiets zeggen veel, maar uiteindelijk is de hamvraag; Hoe fietst de fiets?

Het ervaren van een fiets

Vaak is één van de vragen die je jezelf stelt tijdens het aanschaffen van een elektrische fiets: Welk motortype kies ik? In ons experience center kun je zowel een elektrische fiets met voorwielmotor en een elektrische fiets met middenmotor uitproberen. Desgewenst kunnen we je adviseren welke het beste bij je past. Maar het allerbeste is dat je dat natuurlijk gewoon zelf kunt ervaren! Naast de twee verschillende motortypes hebben we ook de diverse merken op voorraad. Of je nu op een e-bike met middenmotor wilt fietsen, Shimano Steps of Bosch – dat is allemaal mogelijk!

Een geïnformeerde aankoop is een goede aankoop

In het Fiets-Exclusief Experience Center in Alphen aan den Rijn helpen onze specialisten je met het maken van een keuze!