Reviews, recensies en beoordelingen - een kijkje achter de schermen

Je leest bij ons natuurlijk altijd als eerste over de nieuwe fietsen maar deze week wilden we je graag meenemen naar de wereld achter de fietsen. We zullen het deze week met je hebben over reviews en productbeoordelingen.

 

Reviews, recencies en productbeoordelingen

Als je bij ons een fiets koopt krijg je de factuur altijd digitaal thuisgestuurd. Naast de digitale factuur sturen we je ook de vraag of je je aankoop bij ons wilt beoordelen.

Deze beoordeling loopt via een onafhankelijke website – Kiyoh. Op deze website kunnen al onze klanten vertellen wat ze van de levering van de fiets vinden. Dit zijn vaak goede recencies maar soms ook minder goede. En dat vinden we fijn. Feedback of terugkoppeling op een aankoop is namelijk altijd goed – hoe moeilijk het soms ook is om te lezen dat we ergens een steekje hebben laten vallen. Maar dat geeft ons wel de kans om te helpen, indien nodig, dit op te lossen en er voor te zorgen dat het in het vervolg niet meer voorkomt.

  • Wist je dat wij geen stickers meer achterop onze fietsen plakken omdat dit vaak terug kwam in de recensies?
  • Ook houden we je nóg beter op de hoogte van de levering en levertijd. Ook dat was een verbeterpunt die we in onze recensies meekregen.

Eerlijke reacties

Op het moment dat wij een recensie of review op Kiyoh binnenkrijgen kunnen wij deze lezen en er op reageren. Reviews kunnen door ons niet veranderd of verwijderd worden. En ook dat is positief. Het geeft jou als klant namelijk een eerlijk overzicht van wat er gebeurd bij aanbiedingsfiets en hoe wij hier mee omgaan. Wij hebben dus bewust de keuze gemaakt om de reviews op een onafhankelijke website te plaatsen. Transparantie vinden wij namelijk heel belangrijk.

Officiele dealers van diverse merken

Wij zijn officiele dealer van grote merken zoals Gazelle, vanDijck, Sensa en Cortina. Omdat wij officiele dealer zijn kun je er altijd van uitgaan dat we de fietsen snel kunnen leveren en dat het beeldmateriaal wat we gebruiken altijd vanuit de fabrikant komt. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Rechtstreeks van de bron dus!

Klein team – snel geregeld

Een ander groot voordeel is dat we in een klein team werken. Zo is er in dit team directe communicatie mogelijk en hoef jij nooit lang te wachten op een antwoord. De kans is groot dat jij gebeld, gechat of gemaild hebt met dezelfde persoon die jouw hele order afhandelt. Duidelijkheid vinden wij belangrijk en dat merk je ook weer terug in onze terugkoppeling naar jou. En zo is de cirkel weer rond. Wij laten jou zo goed mogelijk weten waar je aan toe bent en jij kunt ons laten weten wat je daarvan vind.