De hipste stadsfietsen!

Welke kies jij?

De zomer komt eraan en dat is de tijd waarop we weer uren op de fiets kunnen spenderen. Heerlijk op de fiets naar de stad en dan uren slenteren. Of een ijsje gaan halen bij die lekkere ijstent. Of een kopje koffie bij die heerlijke koffietent – tja, zo kan ik nog wel uren doorgaan. Maar de boodschap is duidelijk – in de zomer is je fiets het vervoersmiddel bij uitstek om een zuchtje wind op te vangen en heerlijk rond te fietsen in de stad. En dat doe jij het beste met de meest hippe Urban stadsfietsen du moment. Welke dat zijn? Dat lees je in onze blog!

De Cortina Mozzo

Deze toffe fiets is uitgevoerd met allemaal vernuftige technische snufjes. Wat dacht je van een beltdrive. Dat is een aandrijfriem die de plaats aanneemt van een ketting. Deze beltdrive is gemaakt van kunststof. Kunststof roest niet en is daardoor heel onderhoudsarm. Geen roest én je fietst soepeler op de Cortina Mozzo.

Daarnaast is de fiets ook uitgevoerd met een stuurpen met powerbank en USB-ingang. Zo zit je nooit meer zonder stroom en kun je altijd die ene Instawaardige foto maken tijdens je fietstocht. Heb jij de perfecte Cortado gekregen met mooie schuimlaag én heeft de Barista er een mooi hartje in gemaakt? Dat vraagt natuurlijk om een foto!

Cortina Blau

Met de Cortina Blau voel jij je beslist niet blue. Deze slanke stadsfiets is uitgevoerd met state of the art verlichting. Dat is natuurlijk onontbeerlijk in het drukke stadsverkeer. Vooral aan de achterzijde zijn ze erg goed te zien en roepen ze vooral heel veel bewondering op van anderen. De achterlichten zitten verwerkt in het frame en zijn aan weerszijden van het achterwiel te zien. 
Supertof!

Ook deze fiets is gemaakt met beltdrive en hippe USB-stuurpen. De Cortina Blau is een supergave designfiets waarbij het woord URBAN zeker heel goed past.

de Cortina Common

"And now for something completely different" - de Cortina Common is namelijk helemaal niet common. Allesbehalve zelfs. Deze stoere stadsfiets is uitgevoerd met een Atran Velo Systeem (AVS). Dit bijzondere systeem is zowel op de voor- als achterdrager uitgevoerd.

Hiermee bevestig je snel een fietsmand op je fiets zonder dat je hoeft te hannessen met bevestigingsbandjes of tie-wraps. De Cortina Seoul is zo'n gemakkelijk te bevestigen en trendy mand.

Deze toffe stadsfiets is verkrijgbaar in heel veel kleuren zodat je er echt eentje kunt kiezen die het beste bij jouw lifestyle past. Ik zie het dan ook helemaal voor me. Warme zomerdag, een rondje over de markt, stokbroodje mee en daarna nog even lekker op een terrasje met een glaasje rosé zien hoe iedereen weer naar huis gaat. En nadat je voldoende afgekoeld bent met je Cortina Common en je stokbroodje op naar huis. Wat een feest is de zomer toch!

We herhalen onze eerste vraag nog eens ter afsluiting van deze blog. Welke kies jij?