Fietsen 2022

Nieuwe collectie fietsen

Bij Fiets-Exclusief.nl bieden wij ieder jaar een ruim aanbod nieuwe fietsen. Ook in de 2022 collectie zijn er vele nieuwe modellen aan het fietsassortiment toegevoegd. Elk jaar komen er nieuwe fiets modellen bij die aansluiten op de wensen van de consument. De nieuwe collectie bestaat uit een zeer fraaie serie Gazelle fietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ook benieuwd naar Gazelle fietsen buiten de 2022 collectie? Bekijk dan snel alle Gazelle fietsen online.

E-bikes 2022

De grootste trend op het gebied van fietsen zijn de e-bikes. Elektrische fietsen zijn ontzettend populair en er worden steeds meer verkocht overal ter wereld. De e-bike wordt steeds sneller, lichter en gestroomlijnder. Er zijn verschillende veranderingen te zien bij de elektrische fietsen. De versnellingen van een elektrische fiets zijn hier een goed voorbeeld van. Zo zijn er verschillende versnellingen waaruit men kan kiezen zoals de naafversnelling, de traploze naafversnelling en de derailleurversnelling. De naafversnelling is volledig verwerkt in de naaf van het achterwiel waardoor er haast geen onderhoud nodig is. De naafversnelling beschikt over zeven versnellingen en tijdens het fietsen stop je met trappen om te schakelen. Alhoewel de naafversnelling nog steeds het populairste versnellingssysteem is, kiezen steeds meer mensen voor een traploze naafversnelling. Hierbij is het aantal versnellingen oneindig. Ideaal voor een zorgeloze rit! Een derailleurversnelling wordt daarentegen vooral gezien bij sportieve fietsen zoals de hybride fietsen. Door de verschillende tandwielen heb je voor iedere situatie een geschikte versnelling. Ook zien we dat steeds meer fietsen zijn voorzien van een riemaandrijving oftewel een beltdrive. Een elektrische fiets met riemaandrijving is onderhoudsarm, stil en soepel. De riem slijt langzaam en gaat tot wel drie keer langer mee dan een normale ketting en is dus ontzettend duurzaam. Ben je op zoek naar een fiets met een lange levensduur en minder onderhoud dan zijn fietsen met een riemaandrijving dus echt een aanrader. Tip: neem ook eens een kijkje bij de top 10 elektrische fietsen. Wellicht staat hier de fiets tussen die jij zoekt!

Testen bij Fiets-Exclusief Experience center

Ben jij op zoek naar een compleet andere fiets zoals bijvoorbeeld een moederfiets, omafiets of misschien wel een hybride fiets? Neem dan een kijkje op onze website. Ons aanbod is groot en er zal vast wel een fiets tussen zitten die bij jou past. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs bij ons in de Showroom van Leiden. Mocht je liever de fiets willen testen kom dan naar het Experience Center in Alphen aan den Rijn.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.