De Gazelle Orange - terechte publiekslieveling!

Vers van de pers! Koninklijke Gazelle heeft vorige maand de 1,5 miljoenste Gazelle Orange fiets verkocht. Daarmee schrijven ze geschiedenis zodat de Gazelle Orange nu één van de langst verkopende modellen van Gazelle is.

De Gazelle Orange door de jaren heen

De Gazelle Orange is al jarenlang onmiskenbaar aanwezig in het assortiment van Gazelle. We kennen de Gazelle Orange in vele uitvoeringen zoals de stadsfiets en in de laatste jaren zijn er ook toerfietsen en elektrische fietsen bijgekomen. ooral de laatste variant, de elektrische Gazelle Orange fiets, is erg populair. En dit heeft bijgedragen aan het grote succes van Gazelle!

Zoals ze het zelf benoemen op hun website: "Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!"

Populaire elektrische fiets!

De Gazelle Orange staat met vier plekken in de top 5 van de best verkopende elektrische fiets. De vijfde plek word ook bezet door Gazelle, alleen dan door een ander type. De kans is dan ook groot dat als je een elektrische fiets ziet rijden het er een van Gazelle is. Eigenlijk is het ook niet verwonderlijk dat een oer Nederlands merk de Nederlandse fietsmarkt heeft verovert. Door eeuwenlange ervaring en door het slim inspelen op de behoeftes van de Nederlandse fietser hebben ze alle kennis in huis om kwalitatief zeer hoogwaardige fietsen te maken.

Onze top 3 van favoriete Gazelle Orange fietsen

Wil jij ook liefhebber worden van dit legendarische type fiets? Dat is natuurlijk mogelijk! Wij hebben Gazelle Orange fietsen in diverse fietstypes maar dit zijn onze absolute favorieten van het moment:

De Gazelle Orange C7+

De Gazelle Orange C7+ is officieel een stadsfiets maar dit is een stadsfiets met een extra. Deze fiets is namelijk voorzien van vering in het zadel en de voorvork. Hierdoor fietst hij heel comfortabel en is hij ook prettig om mee te fietsen als je eens een langere tocht wilt maken. Tijdloos, comfortabel in gebruik en genoeg versnellingen om over elke hobbel heen te fietsen.

De Gazelle Orange C8 HMB

Het is een hele mondvol om uit te spreken maar het is dan ook een hele hoop fiets. De Gazelle Orange C8 HMB heeft eigenlijk alles in huis om een van de beste elektrische fietsen van dit moment te zijn. Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf, walkassist en een duidelijk leesbaar display. Hij is ook nog eens heel makkelijk in gebruik. 
En omdat je op zo'n complete fiets heel wat kilometers weg wilt trappen.

De Gazelle Orange C7+ HMB

De Gazelle Orange C7+ HMB is eigenlijk een toffe combinatie van een echte toerfiets met het comfort van een luxe stadsfiets. De Shimano Nexus 7 naaf is ideaal voor alle kilometervreters, maar de zachte vering geeft je wel het comfort van een stadsfiets. Win-Win

Wij feliciteren Gazelle met hun prachtig behaalde resultaat. De Gazelle Orange is natuurlijk niet zomaar de populairste fiets van Nederland. De hoge kwaliteit en het gebruiksgemak maken dit een fiets die helemaal in ons Oranje kikkerlandje thuishoort!