Sensa 2021

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sensa 2021

De nieuwe collectie Sensa fietsen 2021 is hierboven weergegeven. Hier vind je de nieuwste Sensa modellen 2021. Sensa is een Nederlands fietsmerk dat de laatste jaren flink aan het groeien is. De fietsen worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteit verhouding en er zijn verschillende uitvoeringen van de Sensa fiets voor zowel dames als heren. Zo zijn er Sensa elektrische fietsen (e-bikes), stadsfietsen, hybride fietsen en mountainbikes.

Sensa fietsen 2021

De collectie Sensa fietsen 2021 heeft een groot aanbod aan goede kwaliteit fietsen.
De Sensa elektrische fietsen hebben verschillende modellen, zoals de Travel Power en de Treviso Power. Daarnaast hebben alle elektrische fietsen een middenmoter van Shimano. Bij de Sensa dames elektrische fietsen zijn er ook verschillende frameformaten mogelijk. Het juiste frameformaat is afhankelijk van je lengte. De hybride Sensa fietsen uit de 2021 collectie bestaat uit de modellen:

De hybride Sensa fietsen hebben ook verschillende frameformaten, voor zowel de damesfietsen als de herenfietsen. Hierdoor kan je een Sensa fiets kiezen die goed bij je lengte past. De mountaine bike uit de Sensa fietsen 2021 collectie is de Sensa Merano Power Pro, die elektrisch is.

Testen bij Fiets-Exclusief Experience Center

Mocht je na het zien van de nieuwe Sensa fietsen 2021 collectie twijfelen tussen meerdere modellen en wil je de Sensa fietsen toch liever in het echt bekijken? Dan kun je langskomen in het Experience Center in Alphen aan den Rijn of de Fietsenwinkel in Leiden. Hier kun je zelf ondervinden hoe de verschillende Sensa modellen fietsen, zitten en sturen. Zo kun je kijken welk model het beste bij je past. Onze specialisten zijn aanwezig in de winkels en kunnen je adviseren bij het maken van de juiste keuze. Al onze fietsen worden 100% rijklaar geleverd. Uiteraard is afhalen ook mogelijk!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.