Sensa Merano

1 product

1 product

De Sensa Merano, Mountainbike voor ieder doel

De Sensa Merano serie kenmerkt zich door gebruik te maken van de beste materialen. Alle mountainbikes in de Sensa Merano familie zijn voorzien van een lichtgewicht en extra versterkt aluminium frame.
Het frame van deze fietsen is 'triple butted', wat inhoudt dat het frame op de plaatsen waar het nodig is dikker is dan op de plaatsen waar dit minder benodigd is. Met deze techniek creer je de perfecte balans tussen stijfheid en gewicht.

Verschillende Sensa Merano modellen

De Merano is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Al deze modellen verschillen van elkaar in afmontage. Zo kies je eenvoudig de Sensa Merano die het beste past bij jouw rijstijl.

Sensa Merano Pro

De Sensa Merano Pro is leverbaar in verschillende modellen. De verbondenheid van de Sensa Merano Pro is dat al deze fietsen zijn voorzien van de Shimano XT versnellingsgroep. Leverbaar in FS (Full Suspension) modellen en Hardtail. 
De Sensa Merano Pro is er ook als elektrische mountainbike.

Sensa Merano Race

De Sensa Merano Race mountainbikes kenmerken zich door de Shimano SLX versnellingsset. De Sensa Merano Race is leverbaar in FS (Full Suspension) en Hardtail uitvoeringen.

Sensa Merano toch nog te zwaar?

Ben je op zoek bent naar een mountainbike die voorzien is van een nog lichter frame? Bekijk dan eens de Sensa Fiori modellen. Voorzien van een carbon frame en perfecte afmontage zijn deze mountainbikes de perfecte mix tussen gewicht en kwaliteit.

Sensa Merano

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.