We knallen het nieuwe jaar uit! Welke elektrische kerstknaller past bij jou?

Met de elektrische kerstknaller sale hebben wij een grote hoeveelheid fietsen die extra scherp geprijsd zijn. Maar welke kerstknaller springt er nu echt tussenuit?

1. De Ideale stadsfiets

De Gazelle Orange CX NuVinci Hybrid M 2016'

Ja, het is een hele mond vol. Maar dit is een zeer prettig familielid uit de goed vertegenwoordigde Orange familie. De Gazelle Orange CX NuVinci Hybrid M 2016 is zeer luxe uitgevoerd en heeft nu maar liefst 820(!) euro korting.

Deze fiets heeft alles in huis om jouw favoriete fiets te worden. Door de krachtige Bosch motor en de standaard gouden accu heeft de fiets genoeg pit om niet alleen in de stad maar ook op lange afstanden heerlijk te fietsen. De NuVinci vernsellingsnaaf zorgt ervoor dat u traploos kunt schakelen.
Aan alles is gedacht. Om de fiets te bedienen hoeft u uw handen niet van het stuur te halen. Ook het Display is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk af te lezen. De fiets is voorzien van Walk Assist. Hierbij word de fiets ook zachtjes ondersteund als u met de fiets aan de hand loopt.

2. De Snelste fiets:

De Gazelle Cityzen Speed

Deze fiets brengt je vliegensvlug van A naar B. Met 650 euro korting vliegt deze fiets ook vliegensvlug in onze favorietenlijst. De Gazelle Cityzen Speed is een klasse apart in de elektrische fietsenwereld omdat het een speed pedelec is. Met een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur heb je een helm nodig en krijg je een kentekenplaatje. Een rijbewijs is voor deze fiets dus vereist (lees HIER de regelgeving). Supersnel, ontzettend mooi om te zien en leuk om te gebruiken.

3. De ideale toerfiets

De Batavus Milano E-Go 500 Wh.

Met zijn prachtige chocoladebruine kleur is deze fiets een bijzondere verschijning. Maar ook wat betreft de specificaties is deze fiets bijzonder in gebruik. De fiets is voorzien van een gesloten kettingkast waardoor hij onderhoudsarm is. Toch is deze fiets fijn voor langere ritjes omdat er een Bosch Active Line motor in zit met een 500 Wh. Accu. U kunt dus vele kilometers rijden met veel plezier. De hydraulische velgremmen reageren met precisie en bewijzen hun meerwaarde in de reactiesnelheid. 
Ook deze fiets is voorzien van walk assist. Kortom – fietsen maar!

4. De Stoerste krachtpatser

Type ruwe bolster blanke pit. Deze transportfiets is gemaakt om stevig en duurzaam te zijn en met ondersteuning is hij ook nog eens prettig in gebruik! Met 7 versnellingen, een bosch middenmotor en de comfortabele zithouding weet je zeker dat deze fiets je vele kilometers plezier gaat geven.

5. De voordeligste elektrische fiets

De Batavus Diva E-Go

Deze charmante dame is niet alleen leuk in gebruik maar ook leuk voor je portemonee! Met de zeer prettige prijs heb je een degelijke elektrische fiets in huis waar je vele kilometers mee kunt maken. Ideaal is de stevige voordrager waar met gemak een boodschappentas op geplaatst kan worden of een krat voorop kan worden gezet. 7 versnellingen, leuk om te zien én met ondersteuning. Wat wil je nog meer?

Wat vind jij van onze top 5? Staan dezelfde fietsen in jouw top 5 van elektrische fietsen of heb jij er andere elektrische fietsen in staan? Let us know!