Cortina: de perfect passende accessoires bij je lifestyle fiets

Cortina maakt fietsen die passen in de lifestyle categorie. Een fiets van Cortina is, naast een plezier om te gebruiken, ook een fashion statement te noemen. Naast fietsen maakt Cortina ook unieke accessoires waarmee je je lifestyle naar een nog hoger niveau tilt – je fiets én accessoires vormen een naadloos geheel met jouw dagelijkse leven. We stellen je graag voor aan de twee verschillende lijnen. Lees je mee?

De tas die bij jou(w fiets) past

Naast stylish fietsen maakt Cortina ook hele toffe fietstassen. Deze fietstassen zijn voorzien van handige hulpjes om ze op je voordrager te plaatsen en zien er modieus uit. Dit is ideaal voor elke werkforens of student. Sochtends gooi je je salade en je drinken in je tas, deze plaats je snel en handig op je fiets om vervolgen snel naar het station of de universiteit/(hoge) school te racen. 
De tassen zijn allemaal heel praktisch ingericht met een vak voor een 15 inch laptop en diverse extra bergvakken om andere dingen mee te nemen. Zo heb je 1 tas voor elk moment van de dag!

In het bovenstaande voorbeeld zie je de drie best verkochte tassen van Cortina. Deze tassen zijn voorzien van een band waarmee je ze gemakkelijk op je bagagedrager kunt plaatsen. Zo blijven ze goed zitten tijdens de fietstocht!

Cortina AVS

Een ander gaaf en nieuw concept is het Cortina AVS systeem. AVS is een afkorting van AtranVelo Systeem. Dit is een kliksysteem waarmee je accessoires gemakkelijk op je fiets kunt klikken. Voor dit systeem zijn diverse manden ontworpen en een unieke fietstas. 
Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en je klikt de tas of mand met gemak op je fiets. Zo kun je de accessoires gemakkelijk uitwisselen! 
Voor dit systeem zijn superlichte draagmanden gemakt en een stevige tas. Dit systeem is al toegepast op de Cortina Common voor- en achterdrager. Heb je geen Cortina Common maar wil je wel gebruik maken van deze leuke manden? Niet getreurd! Er is een adapter te koop die je op je achterdrager kunt plaatsen.

Industriele look

De manden die je op de Cortina AVS drager kunt klikken hebben een industriele look. De matzwarte en zilverkleurige stalen manden zijn voorzien van een bamboe bodemplaat. Naast dat dit voor een stoer contrast zorgt is bamboe ook nog eens super duurzaam. Win-win dus!

Wat mij zo aantrekt in deze manden is het hoge gebruiksgemak en het romantische beeld wat ik er bij heb. Lekker op zaterdagmiddag naar de markt en nog snel een stokbroodje en een stukje brie halen of een potje hummus. Alles voorop in de mand en dan gezellig picknicken in het park. Doe je mee?

Wat vinden jullie van deze nieuwe producten?