Cortina E-Foss

Cortina E-Foss
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Cortina E-Foss, elektrische stadsfiets

De Cortina E-Foss is een nieuwkomer in de collectie van Cortina. Deze sterke stadsfiets is iontworpen voor dagelijks gebruik en heeft een scherpe prijsstelling.
Het aluminium frame van de Cortina E-Foss is gebasseerd op de paperclip. Het unieke frame zorgt voor een trendy ontwerp.
Deze elektrische Foss is leverbaar in verschillende modellen voor zowel dames als heren. Daarnaast is er in deze familie keuze uit modellen met een voorwielmotor of met een krachtige middenmotor.
Deze Cortina e-bike is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en middellange fietsritten.

Cortina E-Foss
Cortina E-Foss elektrische fietsen

Cortina Foss ebike

De Cortina E-Foss is een echte elektrische stadsfiets. Perfect geschikt voor dagelijks gebruik, dankzij het gebruik van onderhoudsarme onderdelen. Deze e-bikes zijn voorzien van een degelijke gesloten remsysteem, dichte kettingkast en 7 versnellingen. 
Daarnaast is de bekabeling van de remmen en versnellingen fraai weggewerkt achter het stuur, waardoor je veel minde rkans hebt om ergens achter te blijven haken wanneer je je nieuwe E-Foss parkeert in de stad.

Verschillende type motoren op de Cortina E-Foss

De Cortina E-Foss is leverbaar met een voorwielmotor (aanduiding FM, Front motor) en met een krachtige middenmotor (aangeduid met MM, Midden motor).
Beide motoren zijn van het merk Bafang. De voorwielmotor is de minst krachtige van de twee en levert 30Nm aan kracht. De middenmotor is een stuk sterker, deze levert een koppel van maarliefst 80Nm. 
Bij alle E-Foss modellen heb je zelf de keuze uit verschillende fietsaccu's. Van 340 Wh voor de voorwielmotor tot maximaal 750 Wh voor de middenmotor.

Cortina E-Foss voorwielmotor
Cortina e-foss elektrische damesfiets

Is de Cortina E-Foss niet wat je zoekt?

Natuurlijk is de Cortina Foss ook leverbaar zonder trapondersteuning. Bekijk hier de Cortina Foss fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.