1 product

1 product

Cortina U1 fiets kopen?

Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij Cortina U1 fietsen in het assortiment. De U1 fietsen van Cortina zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. De kleuren zijn tijdloos, waardoor de fietsen er altijd modern uit blijven zien.
De fiets is voorzien van alle standaard eigenschappen zoals: achterdrager, fietsverlichting, bel en enkele standaard. Ook heeft de U1 fiets een stevig frame en er is keuze uit verschillende soorten versnellingen (Cortina U1 N3 & Cortina U1 N7)

Koop nu één van onze Cortina U1 fietsen

Op zoek naar andere fietsen van Cortina?

Naast de Cortina U1 heeft Fiets-Exclusief een groot assortiment met andere collecties van Cortina. Zo hebben we de;

Al deze fietsen worden net als een modecollectie telkens weer geüpdatet door de ontwerpers van Cortina. Hierdoor zien de fietsen er altijd hip en stijlvol uit.

Elektrische Cortina U1

De elektrische Cortina U1 mag natuurlijk niet ontbreken. De Cortina E-U1 is verkrijgbaar in zowel dames- als herenmodel en leverbaar als variant met 3 of 7 versnellingen. Alle Cortina E-U1 elektrische fietsen zijn voorzien van een krachtige Bafang voorwielmotor. De actieradius bepaal je zelf door de keuze uit 3 verschillende fietsaccu's.
Cortina U1 elektrische fiets

Wij helpen u bij uw zoektocht

Mede door ons handige filtersysteem wordt het zoeken naar uw ideale fiets gemakkelijker. In het filtersysteem kunt u de framemaat, het aantal versnellingen en de prijs aangeven. Hierdoor is het mogelijk om de selectie aan fietsen verkleinen, waardoor u eerder uw geschikte fiets vindt. Wilt u toch sneller naar de fiets die je zoekt? Misschien is het een van de onderstaande modellen?

Een Cortina U1 fiets bestellen?

Via de website kunt u heel gemakkelijk een Cortina U1 fiets bestellen? De fietsen worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Nadat de bestelling is afgerond, wordt uw fiets 100% rijklaar gemaakt. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw fiets. Het is mogelijk om uw fiets op te halen bij onze winkel of experience center. De winkel is gevestigd in Leiden en het experience center is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Heeft u een vraag over één van onze fietsen of andere producten? Stel die dan aan onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via 0172- 477 070 of mail naar info@fiets-exclusief.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en proberen u zo snel mogelijk te helpen met uw probleem.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.