Rode fietsen

1 product

1 product

Rode fietsen

Rood. Rood is een sfeervolle kleur die je niet vaak tegenkomt in de fietswereld. Vaak word rood als accent gebruikt in een fiets waardoor je een neutrale kleur hebt met een rood accent. Dit springt er optisch natuurlijk goed uit. Ook kun je er voor kiezen om bij je rode fiets een rood accent te gebruiken. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een rode fietstas of een rode krat! Maar als je echt wil opvallen met je fiets, dan zou ik zeker even kijken naar één van onze rode fietsen. 

Rode fietsen van Gazelle

Rood is zeldzaam in fietsen. Toch heeft Gazelle rode fietsen in het assortiment of fietsen met een rood accent. Deze ervaren fietsenmakers weten hoe ze jou als consument tevreden moeten houden. Dit zorgt ervoor dat, in kritisch Nederland, fietsen van zeer hoge kwaliteit zijn en erg comfortabel in gebruik. Deze fietsen zijn speciaal gemaakt met de Nederlandse fietser in het achterhoofd die vaak moet wisselen tussen een stads- als plattelands omgeving.

Een hele gave rode fiets van Gazelle is de Gazelle Ultimate C8+ HMB

Rode fiets accessoires

Ook hebben we heel veel rode fiets accessoires. Een van de favorieten momenteel is de New Looxs Joli Polka fietstas. Deze vrolijke tas is rood met witte stippen, en zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een vrolijke extra voor zijn rode fiets!

rode fietsen

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.