Gazelle

Het bekendste Nederlandse fietsmerk Gazelle kent een rijke historie en bestaat reeds sinds 1892. Deze Nederlandse fietsen worden tot vandaag de dag geproduceerd in Dieren en kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, uitstekende rij-eigenschappen en ruime keuze in assortiment. Fiets-Exclusief is jouw online 'Gazelle fietsenwinkel' en alle beschikbare Gazelle modellen kun je uiteraard eenvoudig bestellen in de webshop.

Gazelle elektrische fietsen
Gazelle stadsfietsen
Gazelle transportfietsen

De populaire fiets series van Gazelle

Gazelle heeft haar fietscollectie opgedeeld in verschillende series. Elke serie of fietsfamilie heeft zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Hieronder staan de meest populaire series.Gazelle Ultimate

 

De Gazelle Ultimate is de serie elektrische fietsen met de krachtigste motoren en beste accu's. Leverbaar in verschillende modellen voor dames en heren. De Gazelle Ultimate is tevens leverbaar als een Speed Pedelec. 

Gazelle Grenoble

 

De Gazelle Grenoble is een zeer comfortabele elektrische stadsfiets. Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Eén ding is zeker bij deze serie, ze zijn uitgerust met sterke Bosch middenmotoren en hebben de accu in het frame verwerkt. De ideale stadsfiets voor dagelijks gebruik, maar zeker ook voor een recreatieve fietstocht.

Gazelle Avignon

Gazelle Avignon

 

De Gazelle Avignon is een exclusieve serie uit het segment elektrische fietsen van Gazelle. Een comfortabale zitpositie, afwerking met de beste onderdelen en krachtige fietsaccu en motor maken dat deze fietsen tot de top van het Gazelle E-bike segment behoren.

Gazelle Paris

 

De Gazelle Paris is een heerlijke elektrische fiets voor dagelijks gebruik. Voorzien van krachtige Bosch middenmotor en geschikt voor woon-werkverkeer of leuke recreatieve ritten. De Gazelle Paris serie heeft een mooie prijs-kwaliteitverhouding.

Gazelle Orange

 

De Gazelle Orange is de meest bekende serie uit de Gazelle collectie. Het damesframe is te herkennen aan de lage wijde instap. Deze fiets is zowel als stadsfiets als elektrische fiets verkrijgbaar, met een wijde range aan modellen en variaties.

Gazelle Chamonix

 

De Gazelle Chamonix is een andere bekende serie uit de Gazelle collectie. Het damesframe is te herkennen aan de sportieve instap. De Gazelle Chamonix is verkrijgbaar als stadsfiets, sportieve hybride fiets en elektrische Gazelle Chamonix.

Gazelle Bloom moederfiets

 

De Gazelle Bloom is de moederfiets van Gazelle. Ontworpen om veilig en eenvoudig met je kind(eren) te fietsen. De Gazelle Bloom is leverbaar als gewone fiets maar ook als elektrische moederfiets. Bekijk de Gazelle Bloom moederfietsen hier.

Gazelle Esprit

 

De Gazelle Esprit is een stoere en zeer degelijke stadsfiets. Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Van terugtraprem, tot 7 versnellingen. En natuurlijk is de Gazelle Esprit leverbaar als damesfiets en als herenfiets.
Deze fietsserie heeft een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Gazelle Makki Load

 

De Gazelle Makki is de elektrische bakfiets van Gazelle. Voorzien van een krachtige Bosch motor, Beltdrive en schijfremmen. In deze bakfiets neem je alles en iedereen met het grootste gemak mee en dankzij de trapondersteuning is fietsen een 'makkie'.

Gazelle Heavy Duty NL

 

De Gazelle Heavy Duty NL is de krachtpatser van Gazelle. Voorzien van een stevige voordrager en bagagedrager neem je op deze transporter al je spullen mee. Uit te breiden met een leuke krat of mand en leverbaar als transportfiets met trapondersteuning en als 'gewone' transportfiets.

Gazelle Puur NL

 

De Gazelle Puur NL is, zoals de naam al zegt, een pure fiets die weinig poespas heeft. Een relaxte zithouding om comfortabel mee te rijden. Leverbaar in diverse modellen, met of zonder versnellingen. De Puur NL is zowel als damesfiets als herenfiets te verkrijgen.

Gazelle Miss Grace

 

De Gazelle Miss Grace is de meest vrouwelijke fiets uit de familie. De fraaie details op het zadel en frame maken deze fiets echt af. De Miss Grace is verkrijgbaar als Elektrische fiets maar ook als Miss Grace zonder trapondersteuning.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.