Advanced Reco One

Advanced Ebike Reco One

Ben je op zoek naar een geavanceerde elektrische fiets die je rijervaring naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! De Advanced Ebike Reco One is hier om je te verbazen. Met innovatieve functies, hoogwaardige componenten en een indrukwekkend design, biedt deze e-bike alles wat je nodig hebt voor comfortabel en moeiteloos fietsen.

De Geavanceerde Ebike Reco One, gemaakt van gerecycled kunststof

De Advanced Ebike Reco One is een baanbrekende elektrische fiets die is ontworpen met de behoeften van fietsliefhebbers in het achterhoofd. Het combineert geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om een unieke rijervaring te bieden.

Het lichtgewicht frame is geproduceerd van gerecyclede kunststof granulaten. Onder hoge druk wordt het frame uit gerecycled korrels in een mal geperst. Deze korrels bestaan voor een groot deel uit gerecyclede koolstofvezel uit de automobielindustrie. 
Nadat de fiets aan het einde van zijn leven is gekomen is het frame 100% te recyclen. Uiteraard heeft het frame dezelfde fabrieksgarantie van maarliefst 30 jaar!

Krachtige Motor voor Optimale Prestaties

Met de Advanced Ebike Reco One geniet je van een krachtige Bosch Permormance CX middenmotor (85Nm koppel) die moeiteloos door verschillende terreinen kan navigeren. Of je nu bergopwaarts fietst of snelheid wilt maken op vlakke wegen, de geavanceerde motor van deze e-bike biedt de nodige ondersteuning voor optimale prestaties.

Batterij met Lange Levensduur

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie van de Advanced Ebike Reco One kun je langer genieten van je ritten zonder je zorgen te maken over het opladen. De batterij heeft een indrukwekkende levensduur, zodat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen en zonder onderbrekingen kunt blijven fietsen.

Intuïtieve Bediening en Display

De Advanced Ebike Reco One is uitgerust met het gebruiksvriendelijk Kiox 300 display. Hiermee kun je gemakkelijk de verschillende functies van de e-bike aanpassen en belangrijke informatie, zoals snelheid, batterijniveau en afstand, in één oogopslag aflezen. De intuïtieve bediening en het overzichtelijke display zorgen voor een naadloze fietservaring.

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.