Gazelle fietsen 2022

Gazelle e-bike 2022

De elektrische fietsen van Gazelle hebben een toegewijde fanbase, en dat is niet zonder reden: de e-bikes beschikken over de beste onderdelen van het moment en de motoren zijn van zeer goede kwaliteit. De nieuwe collectie bestaat uit verschillende modellen waarbij de fietsen weer een upgrade hebben gekregen in o.a. het design, gewicht en techniek. Op deze manier is het nóg leuker om een lange fietstocht te maken. De Gazelle fietsen 2022 collectie bestaat uit verschillende soorten elektrische fietsen met een krachtige ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar e-bike met een lage instap een sportieve e-bike, of een e-bike met middenmotor, we hebben het allemaal!

Gazelle fiets modellen

Het hele jaar door introduceert Gazelle nieuwe fietsen. Door het grote aanbod, is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Daarom lichten wij graag al een aantal modellen van de 2022 collectie voor je uit. Een bekende lijn binnen de Gazelle-familie is de Gazelle Ultimate. De fietsen van de Ultimate serie staan bekend om hun sportieve uitstraling en comfort. De Gazelle Ultimate c8+ hmb is een van de nieuwe modellen binnen de lijn. De fiets is een lust voor het oog en beschikt over een krachtige Bosch middenmotor (50Nm).
Op zoek naar een nóg sportievere fiets? Ga dan voor de Gazelle Medeo serie! Deze fiets is net iets krachtiger door de Bosch Performance Line 3.0 en ietwat sportiever door de versnellingen en schijfremmen.
De Gazelle Grenoble c380 hmb is echter ook terug te vinden in de nieuwe collectie. Deze fiets heeft een krachtige en geruisloze Bosch middenmotor (65 Nm) en de accu van de fiets is geïntegreerd in het frame waardoor de fiets extra stabiel is. Kortom: een stabiele en lichte fiets die geschikt is voor zowel korte als lange afstanden. Een multifunctionele transport fiets is natuurlijk ook niet in onze 2022 collectie te missen. Met de Gazelle Heavy Duty NL c7 HMB kun je gemakkelijk veel meenemen terwijl je toch lekker licht kan blijven trappen. Neem ook eens een kijkje naar het nieuwe model van de Gazelle Orange-lijn of de Gazelle Ami. Beide fietsen beschikken over een lage instap en staan bekend om zijn comfort.

Testen bij Fiets-Exclusief Experience center

Twijfel je nog tussen verschillende modellen of ben je benieuwd hoe een fiets rijdt? Kom dan langs bij onze Showroom in Leiden of kom naar het Experience Center in Alphen aan den Rijn waar onze specialisten samen met jou een fiets uitzoeken die bij jou past.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.