Gazelle fietsen 2020

1 product

1 product

Gazelle fietsen en Elektrische fietsen 2020

De nieuwste Gazelle 2020 modellen vind je bij Fiets-Exclusief.nl! Ook in 2020 komt Gazelle weer met nieuwe fietsen en e-bikes in de collectie. De fietsen van Gazelle worden vakkunig geproduceerd in Dieren (Nederland) en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
Ook in het nieuwe collectiejaar zijn er verschillende fraaie type Gazelle fietsen te vinden, of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets, een stadsfiets of transportfiets; bij Gazelle vindt je je nieuwe kwaliteitsfiets tegen een scherpe prijs.

Bekende collecties Gazelle 2020

Gazelle heeft de collectie 2020 onderverdeeld in verschillende series. De fietsen in deze series passen allemaal bij elkaar en zijn met elkaar verbonden door het gebruik waarvoor ze bedoeld zijn. Hieronder een aantal bekende series en waarvoor deze geschikt zijn.

Gazelle Orange 2020

De Gazelle Orange serie is misschien wel de meest bekende serie van Gazelle. Deze fietsen kenmerken zich als (sportieve) stadsfiets en zijn leverbaar in verschillende varianten. Zo is er een Gazelle Orange stadsfiets, de Gazelle Orange C7+. Maar ook een elektrische Gazelle Orange stadsfiets, de Gazelle Orange C7+ HFP (met voorwiemotor), of de Gazelle Orange C7+ HMB (met middenmotor)

Gazelle Chamonix 2020

De Gazelle Chamonix lijn staat bekend om de wat sportievere houding. Het frame is wat langer waardoor de fietshouding wat meer naar voren is. Ook hier zijn weer verschillende mooie fietsen leverbaar, allemaal met hun eigen specifieke rij-eigenschappen.

Gazelle Esprit 2020

De Gazelle Esprit is een fiets welke zich het beste laat omschrijven als stadsfiets. No nonsense, maar toch met de kwaliteit en rij-eigenschappen die je van een Gazelle fiets mag verwachten. Leverbaar in dames- en herenvariant en met verschillende soorten versnellingen.

Gazelle Puur NL 2020

De Gazelle Puur NL serie is een lijn transportfietsen. Geschikt voor dagelijks gebruik, als schoolfiets of gewoon om lekker veel boodschappen meet te nemen. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en in kleurstellingen passend bij de laatste mode.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.