Betaalmogelijkheden

Wanneer je een bestelling doet bij Fiets-Exclusief wil je er zeker van zijn dat je gegevens veilig zijn en je betaling via een beveiligde verbinding loopt. Fiets-Exclusief werkt samen met de betaalprovider MultiSafePay. Als één van de grootste online betaalproviders zorgen zij voor een veilige en probleemloze betaling.

Welke betaal mogelijkheden zijn er?

Betalen met Pin bij ophalen in winkel/Experience Center

Betalen met pin

Wanneer je je bestelling wilt ophalen kan je betalen met PIN. Let er wel op dat de meeste banken een standaard limiet van € 2.500 hanteren. Vergeet deze niet te verhogen indien dit noodzakelijk is om je bestelling op te halen.

Betalen met iDeal

Betalen met iDeal

Heb je een rekening bij een Nederlandse bank en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je eenvoudig en snel betalen via iDeal. Bij het afrekenen word je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je bank. De afschrijving is direct zichtbaar op jouw digitale afschrift.

Betalen met creditcard

Creditcard

Betalen met een Visa card of Mastercard is mogelijk bij Fiets-Exclusief. Dit kan uitsluitend wanneer je online betaalt. Het is helaas niet mogelijk om in de winkel of het Experience center met je creditcard af te rekenen.

IBAN Bankoverschrijving (vanuit NL of buitenland)

Bankoverschrijving

Betaal met een IBAN overschrijving via je eigen bank. Je ontvangt het IBAN nummer in de bestelbevestiging. Of gebruik deze betaaloptie als je werkgever de bestelling direct aan Fiets-Exclusief betaalt. Let er wel op dat de betaling bij Fiets-Exclusief op de rekening moet staan als je je bestelling op komt halen, dit kan 2 tot 3 werkdagen duren.

Betalen in termijnen en achteraf betalen

In3 Gespreid betalen

Met In3 betaal je je aankoop (vanaf € 999,- tot max. € 3000,-) in 3 gelijk termijnen met 0% rente en zonder BKR registratie. De eerste termijn betaalt u direct tijdens uw bestelling. De overige termijnen betaalt u binnen 30 dagen en binnen 60 dagen na aankoop. Lees hier meer over de IN3 betaalmethode.

Gespreid betalen met Spraypay

Betalen met SprayPay

Met SprayPay betaal je je aankoop in termijnen. (Aankoopbedrag tussen € 250,- en € 10.000,-) Je bepaalt zelf in hoeveel termijnen en dus welk maandbedrag je wil betalen. Kosteloos en boetevrij aflossen is altijd mogelijk. Nadat je het aanvraagproces hebt doorlopen betaal je de fiets iedere maand middels automatische incasso. Lees hier meer over de werking van SprayPay. Voor deze betaalmethode geldt een BKR registratie.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.