De Top 5 leukste damesfietsen

We hebben de leukste damesfietsen voor je op een rijtje gezet en we leggen uit wat er zo leuk is aan deze hippe damesfietsen!

 1. De Gazelle van Stael

  Met stip op 1 staat de Gazelle van Stael. Het is al lange tijd geen geheim dat ik deze fiets als grote favoriet in ons assortiment beschouw. Deze eigentijdse variant op de Gazelle Tour de France is een toffe retro fiets. De fiets word, net zoals vroeger, gemaakt met een stale frame. Deze productiemethode van toen zorgt ervoor dat de fiets duurzaam en stevig is – een goed voorbeeld van een productiemethode van vroeger die nu weer heel actueel is. Deze moderne fiets is uit te breiden met een voordrager waardoor je alles voorop de fiets kunt plaatsen. Of het nu je tas is voor werk of de boodschappen die je snel gedaan hebt – alles is mogelijk! De Gazelle van Stael is te koop in diverse uitvoeringen waardoor je eigenlijk altijd wel een fiets kunt uitzoeken die bij jou past!
 2. De Batavus Hommage

  In de top 10 van leukste damesfietsen hoort de Batavus Hommage natuurlijk thuis. Wij werden op slag verliefd op deze fiets dankzij bovenstaande foto van Batavus en hij is eigenlijk altijd wel in mijn gedachten blijven hangen als toekomstige fiets (na de van Stael, natuurlijk!).Wat de Batavus Hommage zo leuk maakt is het eigentijdse trendy design met driedubbele framebuis terwijl hij toch erg retro oogt. De leuke gekleurde velgen, de kekke kleurtjes en de oerdegelijke kwaliteit zorgen ervoor dat je deze fiets eigenlijk overal wel mee naar toe kunt nmen. Lekker shoppen, een avondje stappen of op weg naar je werk. Deze fiets is niet alleen een noodzakelijk item in je dagelijkse leven maar een extra accessoire om je dag op te fleuren.

 3. De Batavus Dinsdag

  Bij de Batavus Dinsdag is niet alleen aandacht besteed aan het comfort, maar ook de aandacht voor detail is opmerkelijk. Deze vrolijke fiets is verkrijgbaar in drie kleuren die tot in de detail zijn doorgevoerd. Zo zijn de velgen in precies dezelfde kleur als de rest van het frame en heeft de bagagedrager een leuke kleur-twist. Vooral de lichtblauwe vinden we een welkome verademing in een fietsenwereld die momenteel gedomineerd word door zwart. Kom maar op met de kleur!

 4. De Gazelle Ultimate speed

  Leuk hoeft niet altijd de meest verstandige keus te zijn, toch? Op nummer vier het stoute nichtje van de elektrische fiets – de speed bike. De Gazelle Ultimate Speed kan, precies zoals de naam aangeeft, hoge snelheden bereiken. Met 45 kilometer per uur als maximale snelheid zoef je snel langs de file als je naar werk moet of knal je vanuit werk door naar een terras. Het is een heerlijke manier om even je hoofd leeg te maken.

 5. De Sensa Livigno TNT Sport

  Soms werkt er niets fijner dan even rossen door de blubber om je gedachten op orde te krijgen. En daarom staat op nummer 5 de Sensa Livigno TNT Sport. Crossen door de bossen kun je zeker met deze stoere mountainbike. Het is heerlijk om aan je conditie te werken en tegelijkertijd te genieten van de rondspattende blubber. En het allerleukste? De daaropvolgende douche met je lekkerste doucheschuim (Lush, iemand?!) zodat je weer fris en fruitig voor de dag kunt komen. Daar hou ik van!

Kortom; dit is mijn top 5 met de meest leuke damesfietsen. Zit er een fiets tussen die jou ook leuk lijkt, of had jij voor andere fietsen gekozen! Laat het ons weten. Oh, en vergeet natuurlijk niet om de blog met de andere leuke damesfiets, de Gazelle Puur NL, te lezen voor een leuke verrassing!