Fiets van de maand juni - De Gazelle Puur NL

De Gazelle Puur NL is de fiets van de maand juni en dat is natuurlijk niet zonder reden! Wij zijn fan van de Gazelle Puur NL vanwege zijn karakteristieke uiterlijk. De Puur NL brengt je waar je maar heen wilt gaan én met wat je maar mee wilt nemen. Deze urban lifestyle fiets is ideaal voor de mooie zomermaanden waarin je lekker veel bewegingsvrijheid wilt hebben. Lees je verder mee over de Gazelle Puur NL?

Transportfiets met stijl!

Als je denkt aan een transportfiets dan komt vaak de gedachte aan een logge, zware fiets bij je naar boven. Gelukkig is de Gazelle Puur NL alles behalve log en zwaar. Deze stoere lifestyle fiets is speciaal gemaakt om gemakkelijk mee te fietsen én toch sterk genoeg te zijn voor je bagage. Stel je eens voor; een warme zomeravond in juni. Op het voorrekje van je transportfiets heb je een krat. In de krat ligt je handdoek, een flesje drinken, speakers en wat lekkers. Samen met je vrienden fiets je in een lekker koel briesje naar het meer. Onder het genot van muziek hebben jullie de leukste zomeravond ooit. Mooi plaatje toch?!

Geen gedoe met de Gazelle Puur NL

De Gazelle Puur NL is een fiets zonder gedoe. Deze simpele lifestyle fiets heeft een opvallend uiterlijk maar is verrassend onderhoudsarm. Deze fiets is dus ideaal voor iedereen die geen zin heeft om in de zomer veel tijd te besteden aan het schoonmaken van onderdelen of het smeren van de ketting. De Gazelle Puur NL is precies zoals de naam zegt: Puur en gemakkelijk in gebruik. De Gazelle Puur NL is een robuuste fiets met een comfortabele rechte houding. Het strakke frame met de brede banden rijden, mits goed opgepompt, lekker licht! Wat ook handig is, is dat de kabels van deze fiets handig verwerkt zitten in het frame waardoor de kans dat ze blijven haken in de fietsenstalling ook lager is. Met de terugtraprem sta je snel en veilig weer stil!

Gazelle Puur NL+, Design, Comfort en Looks in één

Vindt je de gewone Gazelle Puur NL net iets te basic en ben je op zoek naar een stoere fiets maar dan met handremmen. Dan is de Gazelle Puur NL+ iets voor jou! Dezelfde rij-eigenschappen als de 'gewone' Puur, maar dan voorzien van sterke rollerbrake handremmen. Onderhoudsvrij en lekker soepel te bedienen.

De ideale zomerfiets voor iedereen!

De Gazelle Puur NL is de ideale zomerfiets voor iedereen die op zoek is naar een stadsfiets waarmee je grote avonturen kunt beleven. Ideaal voor de zomerse dagen! Ben jij na deze blog ook fan? Laat het ons weten!